14 Şubat 2016 Pazar

Sevgililer Günü & Olanlar

Bugünün Kişiye Göre Anlamı
Bugünün anlamı; Sevgilisi olan biri için sevgilisi ile zaman geçirme ve bugünün hatırası olarak karşılıklı hediye alma iken sevgilisi olmayan biri için dışarıda belli ürünlerin bugüne özel fazla fiyatla satılması, bugüne özel belki olabilir dediği indirimler ve gelecek yıl bugüne nasıl gireceğini biraz düşünmesi ile geçecek bir gündür.

Benim içinde ikinci anlattığım sade bir gün geçirmeme ilave olarak çizim için fırsat bulmamla beraber 25 tl verdiğim ve sadece 3-4 sayfa çizimde biraz kullandığım Copic Multiliner Sp 0.05 kalemimin bozulması ve kanatlı erza çizimimin yarım kalarak bugün için çizeceğim hikage çizimine geçememem şeklinde oldu. Arkası çıktığından başlık değiştirmek ya da en iyisi o başlığa mürekkep eklenerek kalem değiştirme sorunu olmaması için o kalemi almıştım ama kullan at kalemleri daha uzun ömürlü çıktı. Belki nadir rastlanan bir durum bozulması ama benim başıma geldi. Japon üretimi ve en iyi çizim kalemlerini yapan Copic markasından beklemezdim.

Kalemin mürekkebini çıkardıktan sonra parçalarını kaynar suda bekletirseniz ucunu açabilir ve tekrar kullanabilirsiniz ama bu her kalemde çözüm olmaz. 40 yıllık ucu tıkanmış 6 Rotring kalemden 2 tanesinin ucunu bu yöntem ile açmıştım. Yıllanmış kalemlerde %30 başarı oranı, yeni kalemlerde %40 başarı oranı olan bir yöntem(Copic kalemimi açamadı)

Queen's Blade 
Vanquished Queens
 Bölüm 4, türkçe olarak Queens Blade Vanquished Queens sayfasına eklenmiştir.


 Haftanın Önerisi
 Witch Craft Works
Konusu: Takamiya Honoka, sıradan bir lise öğrencidir. Günlerini normal bir şekilde geçirmektedir. Sadece okulun idolü olan kızın yanındaki sırada oturmasının harici sıradandır. Onunla hiç bir etkileşiminin olmamasının yanında her hangi bir şeyde bile hayranları buna çok kızmaktadır. İdol olarak benimsenen Kagari Ayaka, hiç beklemediği bir anda oluşan tehlikeden onu kucaklayarak kurtarır. Bunun şaşkınlığını yaşayan Takamiya, onun cadı biçiminde giyindiğini ve onu koruyacağını duyduğunda daha büyük bir şaşkınlık içine girer.

 
 
 
Doğaüstü eğlenceli konusuyla keyifli bir yapım olan Witch Craft Works anime'ye 2014 yılında ilk sezonuyla geçmiştir. Başarısı ve sevilmesine rağmen ikinci sezonuna geçmemiş olmasının nedeni mangasının hala çıkmakta olup tamamlanmamış olmasıdır. Mangası hikayesini işlerken animesinin görselliği ve sahne uzatımı ikinci sezonun merakla beklenmesini sağlamıştır. Eğer siz animesini izlemiş ya da izledikten sonra severseniz en son 48.bölümü çıkan mangasına geçmenizi öneririm. Animesine göre hikaye mangada 20-25.bölüm arasında olmalı ama mangasına da en başından başladığım için hangi bölüm olduğunu tam bilemiyorum.
Size de manganın ilk çizimlerine de bakmak için baştan başlamanızı ve hızlıca kaldığınız yere gelebilirsiniz.

 


Sailor Moon Müzikali BD Olarak Geliyor
"Pretty Soldier Sailor Moon Musical -Un Nouveau Voyage"
Geçen yıl oynayan müzikalin, 24 şubatta BD(Bluray Disk) versyonu çıkacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder