16 Şubat 2016 Salı

Puzzle & Dragons X + Digimon Story: Cyber Sleuth

"Puzzle & Dragons X" Anime'ye Uyarlanıyor
CoroCoro Comic'in mart sayısında yayınlanan haber ile Puzzle & Dragons X anime'yegeçeceğini duyurdu. Mobil bir oyun olan seri, 2016 yazında izleyici karşısına anime tv serisi olarak çıkacaktır.

Oyun Tanıtımı
Digimon Story: Cyber Sleuth
Konusu: EDEN online üzerinden şifreli bir sohbet odasında konuşan arkadaşların yanına şifreyi kırarak bir hacker gelir ve ertesi gün onun söylediği yere gelmezlerse onları hackleyeceğini söyleyerek ayrılır. Gruptan 3 kişi hacker'ı dinleyerek buluşma yerine giderken dijital canavarların saldırılarına uğrarlar. Ana karakter(siz), iki arkadaşını bölgeden çıkarmışken son anda yakalanır. Gözlerini açtığında kendini dış dünyada bulurken bedeni veriye dönüşmüş ve görüntüsünü kaybetmiştir. Garipliği fark eden güzel bir dedektif onu oradan alıp hikayesini dinledikten sonra EDEN'e girişine yardım ederek avatarını birleştirmesine yardım etmiştir. Görüntüsü ve bedeni geri geldikten sonra dedektif ile araştırmaya devam eden karakter kendini hastanede bedeni cam arkasından bakıyor olarak bulmuştur. Komaya giren bedenine geri dönerek uyanmayı ve dijital dünyadaki gizemi çözmeyi kendisine hedef belirleyerek dedektiflik bürosunda asistan olarak çalışmaya başlar.

RPG deneyimi digimonlarla ve yeni bir hikayede birleştiren serinin beklenen oyunu 2 şubatta çıkmıştır. Kutulu olarak 175-250 tl arasında satılan oyun DLC içeriğiyle beraber 130-150 tl arasında da indirilebilmekte. Digimon oluşturma, geliştirme, online-offline dövüşler ve daha sonra eklenecek turnuva modu ile uzun bir oyun süresi sunmaktadır. RPG tarzını seviyor ve öncekilerden bağımsız ve sizi eskisi gibi "digimon eğitmeni" yerine "hacker" olarak tanımlayan oyun ile iyi vakit geçirebilirisiniz.



 
 
 
 
  
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder