12 Şubat 2016 Cuma

Beklemeler Bitiyor
Beklenen Deadpool filmi cuma günü sinemalara girerken çoğu seven kişi için sevgililer gününde gidilecek film olarak listeye alındı. Deadpool filminin bekleyişi bitmişken son 2 kalan Senran Kagura Estival Versus'un son 2 gününe girildi. İlk sezonundan sonra çıkan Vita oyunun ardından beklenmedik şekilde OVA bölümüne özel Playstation 4 ve Vita oyunu yapılmıştı. Pazartesi günü oyunun ingilizce versyonunun dağıtımına başlanıyor. Şu an 3 güncelleme ve ekstra karakterler eklenen oyunun psn'e hemen eklenecektir ama ikki tousen'in bazı karakterleri avrupa versyonuna çıkmıyor. Sadece asya için olacağı geçen hafta açıklandı ama umarım bu durum severlerin tepkileri göz önünde bulundurularak bir daha değerlendirilir.

Yeni Shingeki no Kyojin Oyunu Tanıtıldı
18 şubatta japonca versyonunun Playstation 3-4 ve Vita için çıkacağı oyunun tanıtım incelemesi yapıldı. Özellikle hava manevraları sevilirken oyuna gelecek güncelleme ve DLC'lere daha  değinilmezken ingilizce versyonu yazın çıkacaktır.

Söylendiği gibi kolay kullanım ve olumlu taraflarının övüldüğü gibi olup olmadığına haftaya çıktığında oynayıp karar vereceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder