26 Şubat 2016 Cuma

Beklenen Filmin Bluray'i Çıktı & İlk İnceleme
Date A Live Movie - Mayuri Judgment
 22 ağustos 2015'te çıkan ikinci sezonun ardından gelen filminin bugün bluray versyonu çıktı. 720p/1080p raw videosunun ve ingilizce altyazısının yüklenmesi 3-4 günü bulabilir. TV bölümlerinin yüklenmesi aynı gn içinde olabiliyor ama Bluray diskinin taranmasının ve Japonyadan yüklenmesi biraz daha zahmetli. Eğer 4 günden fazla bir zaman alırsa yüklenmesi ben 720p'lik halini yükleye bilirim. Eğer o zamana kadar beklemek istemezseniz hemen 288p'lik küçük raw versyonunu indirip izleyebilirsiniz.

Filmi öğleden sonra geniş ekranda izledim ve sizinde aynı şekilde perdeleri kapatıp ve varsa televizyonunuzu 3D'ye ayarlayarak izlemenizi öneririm.


Film hakkında spoiler içermeyen kısa yorumum,

Hikaye: 7/10
İkinci sezonun heyecanıyla izlendikten sonra biraz tüm beklentileri maalesef karşılayamıyor. Konuşma sahneleri bazı yerlerde gereğinden uzun olsa da hareketli sahneleri ve görselliği gayet iyi.

Müzikler 8/10
Müzikleri iyi ve ilk sezondan tanıdık müzikler olması da nostaji etkisi yaratıyor.

Karakterler: 6/10
Tüm karakterleri görünüyor ama özellikle Kurumi'nin az görünmesi ve işleniş biçimi biraz eksik olmuş.

Genel Durum: 6.5/10
3.sezonu beklerken gelen film hayranlarını biraz daha beklemeye ikna etse hikaye bakımından zayıf. Yine seriyi ve harem türünü seven izleyicilerin "hoş" diyebileceği bir film denebilir.

Yeni Digimon Figürüne Batı Engeli
15.yılına özel çıkan anime ve oyun serisinin ardından sıra figürlere geldi ama güzel yapılmasının harici angewomon figürü engellemeye takıldı. Bandai firmasının figürün Japonya ile Amerikaya dağıtımı yapılacakken Angewomon'un göze hoş gelen göğüsleri her yaş için uygun görülmeyerek engellemeye takıldı. 

Figürün yapımı, kaliteli ve iyi ecchi figürler yapan Megahouse firmasına verildiğinden sonuç aslında iyi denebilir. Çünkü genelde firma bazı figürlerine takıp çıkan aksesuar ve bazı bölümlerin abartılı büyümesi gibi ilaveler katması ile biliniyor. Kargo ücreti ile bandai jpn'den orijinal fiyatı olan 12.528 yen'den(280 tl) alınabilir. Sınırlı üretim olduğu için satan diğer satıcılar üzerine 2-3 kat fiyat ekleyebiliyorlar(ebayde 250 dolara satan bile var)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder