15 Nisan 2016 Cuma

Onigiri Online & Paypal

Gelişmelerde Bu Hafta
Onigiri Online 
Pirinç topu anlamına gelen Onigiri'nin aynı isimde olan online oyunundan 2 hafta önce anime'ye hızlı bir geçiş yapan serisi daha ilk bölümden sevildi. Oyunundaki karakterler ve sevimlilikleri barındırırken şu an işleyiş bakımından normal ama ortalarında daha fazla hareket bekleniyor.

Online oyununu bilgisayardan oynayabileceğiniz gibi aynı zamanda playstation 4 üzerinden de oynayabilirsiniz. Sadece bir amerika hesabı açmanız gerekmekte. Çünkü psn'de bu oyun için bölge kısıtlaması var ve benim gibi konsol sever birini bile bilgisayarda oynamaya devam ettiriyor bu.

Paypal Nakit Kapanıyor
En sevilen ve kolay ödeme biçimi olan Paypal Nakit kendini kapatacağını kullanıcılarına mesaj atarak duyurdu. 1 Mayıstan itibaren para yatırılamazken, 1 haziranda kart için verilen 5 tl hesaba geri yüklenirken kart kullanıma 31 temmuzda kapanacaktır. Kısaca oyun ve benzeri alışverişlerinizi sürekli yapıyorsanız bu ay kartınıza daha sonra harcamak için biraz daha fazla para yüklemeniz yararlı olacaktır. 

Geçen yıl ebay ile yollarını ayıran Paypal için nakit kartta işler o kadar karlı gitmedi anlaşılan. Şahsen nakit kartın müşteri hizmetlerinden ve her birinin birinden bağımız söylediği oyalamalar ve hesabımdan kestikleri 35 tl nedeniyle memnun değildim ama ebay ve psn'de kullanılabilmesinden dolayı kullanıyordum ki anlaşılan 31 temmuzdan sonra çoğu kişi ininal karta geçecek ya da piyasadaki bu oluşacak boşluk karşısından yeni bir kart firması çıkacak ve ona geçiş yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder