24 Mart 2016 Perşembe

Pokemon GO Detayları

Pokemon GO Detayları Açıklanıyor
-Online içerikli olduğundan pokemonlar ile dövüşerek seviye atlama sistemi kaldırılmış ve yerine pokemon eklenerek geliştirme gelmiş. (Örn, Pikachu'nuz var ve seviye atlatmak için bir tane daha bulmalı ve üzerine eklemelisiniz. Her yükleme sonucu seviye atlarken bir süre sonra seviye atlamak için daha fazla eklemenizi isteyecektir)
Bunun için nadir pokemonların harici çok kolay değil ama orta seviye bulunan pokemonları yakalayıp geliştirmeniz önerilir yoksa nadirde olsa güçsüz bir pokemon pek işe yaramaz.

-Müze, galeri, meydan heykelleri gibi bilinen yerlerde poke-duraklar kurulacak ve buralardan poke-topu, panzehir, iksir gelişim taşları ve bir takım eşyalar alınabilecek(kısaca Mart).

-Yumurtalar bu duraklardan alınabilirken oyun için etkinliklerde de verilecektir. Yumurtalar telefonunuzla gezmenize bağlı olarak(adım sayısı) kırılacak ve içinden çıkanın nadir bir pokemon olma şansı da bununla gelecektir.

Bu beklenen kısımların harici yeni olarak Spor Salonu(GYM) rozet meydan okumaları yenilendi!
-Salon liderini yendikten sonra oraya pokemon bırakmalısınız. Bıraktığınız pokemon sizi ya da sizin bölgenizin takımını temsil ederken, yenilmesi durumunda hakimiyet el değiştirecektir. Daha sonra tekrar yenerek geri alabilirsiniz. Kısaca bölge savaşı da denebilir ve bunu yaparken tek olmanız da gerekmiyor. Diğer oyuncularla takım oluşturabilirsiniz.

-Günlük giriş sonucu haftalık ya da aylık alacağınız ödüllerde bulunuyor. Bu ödüllerin büyüklüğü henüz bilinmiyor ama poke-toplarıyla yumurtalar olması olası. 

Oyunun tarihi ile bilinen tek şey 2016'nın ilk yarısında olacağı ve geriye 3 ay kaldı. Tahmini olarak okulların kapanma zamanı olan mayıs ayının sonunda ya da haziranın ilk haftalarında çıkması olası.

"Konosuba OVA" Haziranda Geliyor
Oyun dünyasında geçen komedi-macera serisi Konosuba'nın haziranda OVA bölümün geleceği açıklandı. İkinci sezonu onaylanan serini yeni sezon bölümleri 2017'nin ilk aylarında bekleniyor.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder