29 Ocak 2016 Cuma

Yeni Seriye Geçiş

Queen's Blade
Vanquished Queens
Queen's Blade serisinin en son çıkan OVA ve özel bölüm sezonun ilk bölümü Queens Blade Vanquished Queens sayfasına eklenmiştir.



PSP oyunlarını sevdiğim bir seri derken yeni OVA'larının türkçeye çevrilmediğini görünce 1-2 arkadaşla beraber başlamaya ve kısa sürede bitirmeye karar verdim. Kısa sürede bitirmek istememin nedeni, az bölümü olması ve Queen’s Blade Grimoire OVA 1.bölümününde dün çıkması.

Queen's Blade neden eskisi gibi tv serisi ya da daha çok bölüm ile çıkmıyor? 
İlk çıktığı zaman dövüş ve ecchi içeriği ile ikkitousen ve bir kaç seri daha rakip gösterilse de hayran kitlesi ve devam eden hikayesi ile Rebellion sezonundan devam edildi. Maalesef ilk iki sezonda olduğu gibi yüksek bir başarı yakalanamadı ama izlenme oranı, Bluray disk ve kart satışları iyiydi. Hikayeleri novel olarak yapılan serinin görselliğinin ve konusunun tam yansıtılması içinde OVA kararı alındı. Böylece tv reytingleri yerine direk bölüm başına Bluray disk satışına geçildi.

İleride yeniden tv serisine geçiş yapabilir ama bu yıl olacağını sanmıyorum. En azından yeni Grimoire bölümleri tamamlanmadan.

3 yorum:

  1. Hayırlı olsun :) ilk bölüm için Teşekkürler :) Emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. ilk sitede kalan projeleride ekle ama lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekleyeceğim ama özellikle istediğin bir seri varsa onu önce ekleyebilirim.

      Sil