24 Şubat 2016 Çarşamba

Çizimlere Devam!

Hafta ortasında çizim "Erza Scarlet"
Fairy Tail'in en bilindiklerinden olan Erza'yı çizerken bir parça ecchi kattığımı söyleyebilirim. Tam (sansürsüz) ve yarım taslak hallerini pixiv sayfasında bulabilirsiniz;

Bir süreden beri çizim yapmıyordum ve bu sürede en ince uçlu kalemim bile kurumuş. Kısaca kurutmamak için çizime devam edilmesi gerekiyor. Normal çizimlerle biraz ısındıktan sonra manga çalışmalarına geçmeyi planlıyorum ama önce kısa bir deneme çizmek iyi olabilir.

Haftanın Anime Önerisi
BİNBOUGAMİ GA!
Konusu: Sakura Ichiko, 16 yaşında liseye giden, zengin, güzel, popüler ve en önemlisi de her zaman şanlı bir kızdır. Bu özellikleri yüzünden kızlarla arası kötü olmasına aldırmamaktadır. Momiji, ise eski zamanlardan beri yaşayan ve dünyanın dengesini koruyan ruhlar arasında olan şansızlık ruhudur. Ichiko'nun resmi ona geldiğinde onun fazla şansını emme görevini hem dengeyi yeniden sağlamak hemde onun büyük göğüslerini kıskandığı için kabul eder. Ichiko farkında olmadan çevresindeki insanların şanslarını emerek kendisine katmakta ve onların enerjilerini bitirmektedir. Momiji ona durumu anlattığında Ichiko şansının emilmesini kabul etmez. Ama ikisinin şans ve şansızlık karşılaşması yeni başlamıştır.


Komedi ve doğaüstü içerikli hikayesinde parodi kısımlarda olurken heyecanı ikinci sezon için bırakılan devam hikayesinde bırakılmaktadır. Henüz ikinci sezon haberi çıkmamış olsa da sevdiyseniz ve beklemek istemiyorsanız mangasına geçebilirsiniz.

                        
                        
                        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder